Маколи Кълкин коментира своите отношения с Крала на попа, които

...
Маколи Кълкин коментира своите отношения с Крала на попа, които
Коментари Харесай

Маколи Кълкин проговори за отношенията си с Майкъл Джексън

Маколи Кълкин разяснява своите връзки с Крала на попа , които разказа като „ обикновено другарство “ .

Във вторник 38-годишният артист беше посетител в подкаста “Inside of You”, където той описа за превръщането си в звезда като дете – орис, която Майкъл Джексън също споделя .

 Кълкин Джексън Getty

За Джексън, с който стават другари след триумфа на „ Сам у дома “, артистът изяснява:

„ Той се свърза с мен, тъй като ми се случваха огромни неща на бързи обороти, и считам, че се припознаваше в това. Лесно е да се каже, че това е необичайно, само че не е по този начин, тъй като имаше логичност. В края на краищата, ние бяхме другари. “
 image2_16x9.png 10 прелестни облекла и аксесоара, които би трябвало да имаш в дрешника си до края на януари На фокус
Маколи Кълкин прибавя, че връзките му с Краля на попа са считани за необикновени, тъй като артистът е бил „ най-известният човек на планетата “ , само че за музиканта възрастта не е имала никакво значение.

„ Никой различен в католическото ми учебно заведение нямаше ни най-малка визия през какво преминавам, а той беше претърпял същото смахнато нещо и искаше да се увери, че не съм самичък “ , изяснява още Кълкин и назовава своя починал другар „ занимателен “ и „ благ “.

Връзката на артиста с Майкъл Джексън продължава и с помощта на децата на именития реализатор – Кълкин е кръстник на всичките трима наследници . Миналата година Маколи изясни, че не изпитва улеснение да приказва за тях и е много покровителски надъхан по отношение на Парис Джексън .

 Кълкин Джексън Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР