Макларън обявиха, че са привлекли като спонсор американския компютърен гигант

...
Макларън обявиха, че са привлекли като спонсор американския компютърен гигант
Коментари Харесай

Макларън привлякоха като спонсор компютърната компания Дел


Макларън оповестиха, че са привлекли като спонсор американския компютърен колос Дел. Договорът е за дългогодишно съдействие, в което най-голямата частна софтуерна компания в света ще доставя Макларън Рейсинг и Макларън Аплайд Технолоджис с хардуер и програмен продукт.

Зак Браун съобщи, че съглашението сред Макларън и Дел се разгръща оттатък обичайния спонсорски модел. " Ние сме като организации с общи разбирания и тактики, водени от главните правила на софтуерните нововъведения и човешкия напредък ".

Джереми Бъртън от маркетинга на Дел добави: " Партньорството ни е широкообхватно и ни дава опция да демонстрираме цялото ни портфолио от портебителски гейминг решения до равнище дата центрове и облачни услуги на корпоративно равнище ".

На процедура, присъединяване на Дел ще подкрепи Макларън в техните всекидневни интервенции, включително съпорт за дизайн и произвеждане, интервенции на пистата, телеметрия, системи за сигурност, E-спортове и симулации, ангажиране на почитателите и други.

McLaren is delighted to announce a long-term partnership with Dell Technologies, the world’s largest privately-controlled technology company: https://t.co/zvluyYDOuy pic.twitter.com/iiF4wQ3iWW
— McLaren (@McLarenF1) 8 февруари 2018 година
Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР