Мъките на Ювентус и феновете на бианконерите след отпадането от

...
Мъките на Ювентус и феновете на бианконерите след отпадането от
Коментари Харесай

Пратиха поздрави на Буфон от Съли Мунтари

Мъките на Ювентус и почитателите на " бианконерите " след отпадането от Реал Мадрид в 1/4-финалите на Шампионската лига са наслада за съперниците им в Серия А.

Сред тях попада и съсобственикът на Милан Джузепе Ла Скала, който бръкна с пръст и в раната на именития пазач на Ювентус Джанлуижи Буфон поради негова постъпка от сезон 2011/2012 година. По време на дуела против Милан на 25 февруари 2012 одина Буфон не си признава, че топката е пресякла голлинията след удар на ганайския халф Съли Мунтари.

Телевизионните повторения ясно демонстрират, че това се случва, само че съдията не зачита гола. Ювентус става първенец през този сезон и както в останалите до този миг и е пред продобиване на седма поредна купа. Според Ла Скала дузпата за Реал в добавеното време е безспорна и Ювентус няма защо да претендира.

" Яд ме е единствено, че дузпата беше безспорна. Щеше да ми достави повече наслаждение, в случай че беше измислена. Чао, Джиджи - имаш поздрави от Съли Мунтари. Не е редно да се упрекват съдиите в корупция, несръчност и така нататък Когато играеха за Ювентус очевидно съдиите бяха прекомерно чувствителни ", написа акционерът в Милан в Туитър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР