Мъките на плевенския ОФК Спартак продължават. Пропадането на мъжкия тим

...
Мъките на плевенския ОФК Спартак продължават. Пропадането на мъжкия тим
Коментари Харесай

Поредна гавра с децата на Спартак , ще отнемат точки на мъжкия тим

Мъките на плевенския ОФК Спартак не престават. Пропадането на мъжкия отбор (вече е на седмо място) в Северозападната Трета аматьорска футболна лига се оказа по-малката неволя. По-голямата е, че тима го грози лишаване на точки. Причината – отсъствие за срещи за състезание на две от обединенията от детско-юношеската школа.

Днес в 13:00 часа тимът на Илия Войнов трябваше да играе мач в Ловеч против Литекс от 8-ия кръг на шампионата за деца – Футбол 11 на зона Велико Търново. Пак през днешния ден и в Ловеч от 14:30 часа трябваше да премерят сили Литекс и Спартак в дуел от 8-ия кръг на детското състезание U-15 на зона Велико Търново. Двата плевенски отбора не са се явили, тъй като нямало рейс да ги откара до Ловеч. Очаква се Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет във Велико Търново да присъди служебни победи по 3:0 за тимовете на Литекс.

От началото на сезона обаче за ОФК Спартак /Плевен/ това е трети случай с отсъствие на тим от тяхната ДЮШ. През септември детската групировка на треньора Момчил Челестинов записа служебно 0:3 за отсъствие в Дряново против локалния Локомотив за срещата от 3-ия кръг на шампионата на подзона Велико Търново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР