Макгрегър: Загубих честно, но искам реваншКонър Макгрегър заяви, че е

...
Макгрегър: Загубих честно, но искам реваншКонър Макгрегър заяви, че е
Коментари Харесай

Макгрегър: Загубих честно, но искам реванш

Макгрегър: Загубих почтено, само че желая реванш
Конър Макгрегър съобщи, че е изгубил почтено от Хабиб Нурмагомедов в борбата за купата на UFC в лека категория, само че продължава да желае реванш с руснака. Ирландецът бе отхвърлен в четвъртия рунд на багра им в Лас Вегас, откакто се завърна след почти двугодишно неявяване от осмоъгълника.

След края на дуела настъпи безпорядък, откакто Нурмагомедов атакува треньора на Макгрегър по джиу джицу Дилън Денис. Двамата ММА бойци получиха краткотрайни санкции от Nevada State Athletic Commision. Макгрегър показа мнението си за мача с руснака в Instagram рано тази заран.

,,Въпреки че завоювах размените на удари в 4-ия рунд, той още веднъж ме поваля с 3 минути на часовника. Аз се изправям и имам постоянна стойка. Тук обаче, аз върша голямата неточност, като оставям гърба си беззащитен, той ме смъква в позиция за предаване и аз изгубвам срещата почтено “, споделя ирландският войник.

,,Какво повече мога да кажа? За мен бе наслаждение да вземам участие в тази борба. Ще възвърна самочувствието си и ще бъда чудесно подготовен – в случай че не се състои реваншът сред мен и него, ще се изправя против различен противник “, съобщи 30-годишният Макгрегър.

Той призна, че е подценил някои от качествата на съветския си конкурент в околните замени.,,Във втори рунд боят е равносилен, преди той да нанесе превъзходен удар, който промени развоя на мача. Не се приготвих по никакъв метод за неговите удари. Това няма в никакъв случай да се повтори “, увери той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР