Макензи Безос и основателя и главен изпълнителен директор на Amazon

...
Макензи Безос и основателя и главен изпълнителен директор на Amazon
Коментари Харесай

Ето колко остави на съпругата си собственикът на Amazon след развода

Макензи Безос и създателя и основен изпълнителен шеф на Amazon Джеф Безос се споразумяха при развода си, че той ще резервира правото си на глас и 75% от акциите на някогашната двойка, възлизащи на 143 милиарда $ в най-големия международен онлайн търговец.
Някои вложители се тревожеха за това по какъв начин разделянето може да засегне въздействието на Джеф Безос върху Amazon или опцията той или Макензи да унищожават огромни позиции, откогато най-богатата двойка в света разгласи идния си бракоразвод през януари.
" Благодарна съм, че разтрогването на брака ми завърши “ написа Макензи Безос в Twitter, в първия и единствен пост в профила си, основан този месец.
Макензи съобщи, че ще се откаже и от ползите си във вестник The Washigton Post, постоянно обект на рецензия от американския президент Доналд Тръмп, който Джеф Безос купи през 2013 година.
Един от вложителите в Amazon, поискал анонимност заради строгата фирмена политика, съобщи, че решението отстранява несигурността във връзка с акциите. Акциите на Amazon се намалиха с 0,2% до 1,817.41 $ в следобедната търговия. " Това смъква въпроса от дневния ред с по-малко турбуленции, в сравнение с бихте очаквали, " сподели вложителят, чиято компания има акции на Amazon на стойност няколко милиона $.
55-годишният Джеф Безос се счита за главен фактор за стремглавия напредък на Amazon и повишението на цените на акциите, откогато основава компанията през 1994 година.
" Мислейки за Amazon и въздействието на Безос върху него, бих поспорил дали въздействието му би било същото, в случай че има 51% или 1 % от акциите на компанията. Мисля, че въздействието му е подбудено от визията му за Amazon ", сподели анализаторът Том Форт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР