Македонският премиер Димитър Ковачевски съобщи, че в парламента в Скопие

...
Македонският премиер Димитър Ковачевски съобщи, че в парламента в Скопие
Коментари Харесай

Ковачевски: В макeдонския парламент има депутат от УДБА

Македонският министър председател Димитър Ковачевски заяви, че в Народното събрание в Скопие има народен представител, който идва от злокобната Държавна сигурност на югославския деспот Тито УДБА, съобщи БГНЕС.


" Архаичните концепции от времето на националния романтизъм за основаването на велики страни са завършили. Това нещо е отминала дефинитивно ", сподели Ковачевски и добави: " Балканите не са това, което бяха през 90-те години на предишния век. В района има държави-членки на НАТО, както и на Европейски Съюз, само че има и страни, които преговорят за челнство в Европейски Съюз ".

Македонският министър председател призна, че не е сюрпризиран от обстоятелството ", когато вижда " 80-годишни политици в страната и в прилежащите страни да пазят концепцията да не се построяват коридори и да има разправии сред страните, тъй като те по този метод са си построили кариерата ".

" И към днешна дата в нашия парламент има народен представител, който идва от редовете на УДБА. Какви позиции желаете той да пази. Страната ни да бъде член на Европейски Съюз? Той цялата си кариера е построил с битката Македония да не бъде част от Европейски Съюз! От него не може да очаквате той да вкара Македония в Европейски Съюз. Само младите политици може да изведат страната ни напред ", сподели още Димитър Ковачевски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР