Македонският национал Александър Ляфтов изигра изключително силен мач за Хебър

...
Македонският национал Александър Ляфтов изигра изключително силен мач за Хебър
Коментари Харесай

Александър Ляфтов: Много неща трябва да се направят, за да победим на финала

Македонският национал Александър Ляфтов изигра извънредно мощен мач за Хебър (Пазарджик) при успеха над Левски с 3:0 гейма във втория полуфинал за Купата на България. Посрещачът приключи с 19 точки, от които 8 аса. След срещата Ляфтов призна, че за първи път в един мач прави осем директни точки от сервис, като досегашният му връх е бил шест.

" Добър мач за нас. Днес влязохме по-уверено и стимулирано в мача. Направихме нещата, които трябваше да се създадат, и сме на край. Видяхте каква е атмосферата в залата, всички в клуба искахме този край ", сподели Ляфтов.

Само до преди няколко дни той бе зает с националния тим на Македония, който се класира за първи път на европейско състезание. " Участието ми в националния тим беше като тласък. Волейболът в Македония не беше на положително равнище. Сега за пръв път сме на европейско състезание и се надявам нещата да тръгнат по-добре ", добави играчът на Хебър.

Относно финала с Нефтохимик, Ляфтов сподели: " Не единствено сервис, доста неща би трябвало да се създадат, с цел да победим. И обсада, и офанзива, всички детайли би трябвало да действат ". Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от полуфинал №2 ХЕБЪР - ЛЕВСКИ 3:0 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР