Македонският Курир“ публикува един. Какво ще получиш, като изкъпеш българин?

...
Македонският Курир“ публикува един. Какво ще получиш, като изкъпеш българин?
Коментари Харесай

Свинщината В Македония Мина Всички Граници: Какво Ще Получиш, Като Изкъпеш Българин? -Истински Македонец И Леген С

Македонският „ Курир “ разгласява един. „ Какво ще получиш, като изкъпеш българин? - Истински македонец и леген с доста мръсна вода! “, написа изданието и прецизира, че обявата е „ заради разискването в комисията за Гоце Делчев и останалите исторически персони от Македония. Просто да си напомним какви вицове имаше преди време за нашия източен комшия. Все отново за тях към момента сме запад във всеки смисъл на тази дума “, написа „ Курир “.

Ясно е, че написалият тези фрази живее с показа отпреди десетки години, тъй като в наши дни Северна Македония единствено си мечтае да настигне България по пътя към НАТО и Европейски Съюз.

И тъй като е ясно, че заради взаимния им живот в някогашна Югославия можем да намерим общи неща сред Северна Македония и Сърбия, да напомним думите на сръбския политик, публицист Вук Драшкович пред Българска национална телевизия: „ Ама ние за Вас по времето на комунизма в действителност бяхме Запад! Сега не сме Ви Запад. Сега сме Ви тогавашният Изток! Днес малко обърнахме географията, “ сподели Драшкович.

Лошото е, че някои в Северна Македония помнят единствено няколко десетки години обратно, тъй като в случай че става дума за малко повече десетки години, там сигурно са нашите общи предци и прародители. Там е нашата обща история, която е грехота да бъде изкривявана.

Реакцията през днешния ден в Северна Македония е обяснима, тъй като се стигна до същината. А същината на казуса е македонизмът – доктрината, която се основава основно на антибългаризма и от чието налагане се появява страна Македония с искания за македонска еднаквост и независима македонска нация, език и просвета.

Днес всеки би трябвало да се усеща и да се афишира за какъвто желае, само че няма право да прекатурва историята на Гоце, Даме, Яне, на хилядите починали за свободата на Македония - би трябвало да е ясно, че те са българи. " Те са българи по това, че произлизат от население, чийто етнически състав е български. Вътрешната македоно-одринска революционна организация е българска. Документите на всички дипломати и консули от Скопие, Солун и Битоля пишат, че популацията е българско ", съобщи Георги Първанов, президент 2002-2012 година

Днес е Свети Дух - ден на починалите за свободата на Македония. Да не разбутваме костите им и да не ги караме да се обръщат в гроба си с неистини и лъжи./Днес.бг
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР