Македонският Куманово няма да продължи участието си в Балканската лига.Ръководството

...
Македонският Куманово няма да продължи участието си в Балканската лига.Ръководството
Коментари Харесай

Балканската лига изключи Куманово

Македонският Куманово няма да продължи присъединяване си в Балканската лига.Ръководството на районния шампионат изключи клуба от надпреварата, считано от сряда (29 ноември).

Това се случи, откакто Куманово не съумя да извърши финансовите си отговорности, не построи конкурентноспособен състав и не съблюдава други условия на Лигата.

Ръководството на БИБЛ също по този начин показва терзание, че неналичието на естествена връзка с новото ръководство на клуба ще докара и до утежняване на изискванията за осъществяване на домакинските мачове в Куманово.

"За страдание, макар огромното почитание към Куманово и всички хора в тима и тези, които стоят зад него, не можем да позволим това да е единственият клуб в Лигата, който не е извършил финансовите си отговорности и може да заплаши останалите клубове, като им дава условия, несъответстващи на стандартите на Лигата. Затова като състезателен шеф, на мен се постанова да взема това доста мъчно и неприятно решение, с цел да защитя останалите клубове, Лигата и спонсорите и сътрудниците ни. Трябва да запазим имиджа и спортния дух на нашия план, " се споделя в изказването на създателя на Балканската лига и неин началник Шай Щрикс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР