Македонският журналист и анализатор Сашо Ордановски смята, че има доказателство,

...
Македонският журналист и анализатор Сашо Ордановски смята, че има доказателство,
Коментари Харесай

Груевски готви контра бомби на Заев?

Македонският публицист и анализатор Сашо Ордановски счита, че има доказателство, че висшият ешелон на бившето държавно управление на Македония от партия ВМРО-ДПМНЕ дружно с лоялните си хора от държавните институции приготвят „ контра бомби “ на сегашния министър-председател Зоран Заев, предава македонската медия Еxpres.mk.
„ Има източници, че висши представители на горните етажи на властта от предходното държавно управление, изключително в структурите за сигурност, под координираното управление образуват някаква „ Аналитична мрежа за сигурност “. Както ме твърдят моите журналистически източници, тази добре оборудвана в техническо отношение интервенция се прави без знанието и на новото партийно управление на ВМРО-ДПМНЕ, на което старите фрагменти нямат доверие ", счита Орданоски.
" Мрежата твърди, че има за задача да откри осведомителна кадрова инфраструктура във всяко министерство и във всички други държавни органи и институции, формирана от най-лоялни партийни фрагменти на предходното държавно управление. Тяхната задача е да „ копаят “ всекидневно и да дават информация на своята централа за всички събития в държавните органи, за които работят. В това попадат снимане и прекопирване на документи, дневни стратегии, финансови транзакции, диалози, срещи, публични известия, само че и пикантерии като свалки, задължения от хазарт, роднински разногласия, спор на ползи ", добавя още той, представен от Фокус.
" След това тази информация ще бъде обработена от анализаторите в централата на Мрежата, а при нужда ще бъде вкарвана в разнородни бази данни, които произлизат от дългогодишното ръководство на „ Фамилията “ с страната, в това число и сензитивните данни от тогавашните телефонни подслушвания и другия тип следене “, написа Орданоски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР