Македонският бизнесмен Боян Йовановски, който бе арестуван за рекет на

...
Македонският бизнесмен Боян Йовановски, който бе арестуван за рекет на
Коментари Харесай

Арестуваният за рекет Боян Йовановски заплаши Зоран Заев

Македонският предприемач Боян Йовановски, който бе задържан за рекет на обвинен в Специалната прокуратура, заплаши премиера Зоран Заев, че в случай че не го освободи от пандиза, ще огласи доказателства за незаконните му връзки с някогашния косовски министър председател Рамуш Харадинай, заяви осведомителният портал Пресс24, базирайки се на сръбския в. " Информер ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според източници на вестника Йовановски бил " гневен ", че към този момент цялостен месец е в ареста, а министър председателят не поставя никакви старания да му помогне. Още при ареста на гръцката граница на 15 юли Йовановски очаквал, че бързо ще излезе на независимост, а бил получил и уверения, че всичко ще бъде потулено, твърди източникът на " Информер ".

Затова посредством юристи и общи близки сътрудници Йовановски предал на Заев: " Изкарай ме от пандиза или ще разглася по какъв начин с Харадинай крадяхте милиони ", написа сръбският вестник.

Според " Информер " има изказвания, че откакто Прищина вкара 100-процентови мита за сръбски артикули, Йовановски е бил включен в взаимни дейности на Заев и Харадинай за контрабанда на сръбски артикули. Вестникът даже твърди, че има съмнения за присъединяване на тримата в търговия с оръжие, отбелязва Пресс24. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР