Македонски сайт коментира думите на лидера на „Има такъв народ”

...
Македонски сайт коментира думите на лидера на „Има такъв народ”
Коментари Харесай

Македонците се чудят: България не ни пуска в ЕС, ама ще ни води в Космоса

Македонски уебсайт разяснява думите на водача на „ Има подобен народ” Слави Трифонов, който в своята стратегия за ръководство даде обещание да направи всичко допустимо да изпрати македонски астронавт в Космоса.

„ Ще създадем всичко допустимо да изпратим мъж и жена, които да бъдат първите български астронавти в НАСА. Ще създадем всичко допустимо към тях да се причисли и един северномакедонски астронавт. За да не гледаме надолу в земята от позор, което вършим в последно време, а да стартираме да гледаме нагоре към звездите”, сподели Слави Трифонов.

Коментарът му идва на фона на замразените договаряния със Северна Македония за участието на западната ни съседка в Европейски Съюз. Македонският уебсайт МКД разяснява иронично думите на Трифонов. „ Бугарија не нѐ пушта во ЕУ, но ќе нѐ однесе во вселената”, гласи заглавието на публикацията, в която се пита по какъв начин е допустимо България да не пусна Северна Македония в Европейски Съюз, само че в това време да желае да я води в Космоса.

Ново държавно управление, нови детски градини, пътища, лечебни заведения, редуциране на държавната администрация - това даде обещание шоуменът и водач на „ ИТН “ Слави Трифонов. И с обещанията си стигна до Космоса, написа македонското издание. Докато чакат формалните резултати, македонските управляващи настойчиво изпращат известия, че чакат в България скоро да бъде образувано политическо държавно управление и устойчиво парламентарно болшинство, с вярата, че договарянията ще продължат и по този метод ветото ще бъде вдигнато.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР