Македонската банда Conquering Lion ще подгрява концерта на Dubioza Kolektiv

...
Македонската банда Conquering Lion ще подгрява концерта на Dubioza Kolektiv
Коментари Харесай

Македонска дъб реге банда ще подгрява концерта на Dubioza Kolektiv в София

Македонската тайфа Conquering Lion ще подгрява концерта на Dubioza Kolektiv в София на 29 ноември в зала „ Арена Армеец”.

Седемте музиканта свирят на най-различни принадлежности - от класическата китара до перкусии и тромбон - и са добре познати и у нас с танцувалния си коктейл от реге, дъб и компактен китарен тон.



Тази година момчетата означиха 12 години от основаването на бандата. За това време те могат да се похвалят с доста почитатели и концерти в цяла Европа и Балканите, a и с четири албума зад тила си.
Dubioza Kolektiv с акустично шоу на Женския пазар преди огромния концерт в София Днес е и премиерата на новата им ария с Manu Chao
Сетът им ще продължи 45 минути. Dubioza Kolektiv също се готвят да подарят на всички в залата страхотни страсти.

В началото на месеца бандата от Босна и Херцеговина бяха в София за особено „ подгряващо парти” в София и за изненадващо свирене навън на Женския пазар.
Веселяците Dubioza Kolektiv още веднъж с концерт в София Бандата от Босна и Херцеговина е измежду най-популярните модерни балканки групи
На 5 ноември беше и международната премиера на общата им ария с Manu Chao - Cross The Line. Сингълът ще бъде част от идния девети албум на бандата, който се чака да бъде реалност на 28 януари следващата година.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР