Македония е българска и гърците нямат никакви права да претендират.

...
Македония е българска и гърците нямат никакви права да претендират.
Коментари Харесай

Евродепутати: С приемането на Македония в ЕС ще се сложи край на една несправедливост

Македония е българска и гърците нямат никакви права да претендират. Гърция е окупатор. На тях не им проблем името Македония. Техният проблем е популацията в Беломорска Тракия.

Това сподели пред камерата на БТВ евродепутатът Ангел Дажмбазки. Заедно с него посетител беше и сътрудника му от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев. Двамата разясниха вчерашния протест в Атина поради името "Македония ". "Много рани би трябвало да заздравеят на Балканите. Идеята на Европейски Съюз границите да бъдат алегорични и популацията да може да пътува свободно. В Гърция националистическите настроения са доста мощни. Трябва да осъзнаем, че на Балканите сме се избивали през 20-30 години. Трябва да вземем решение по какъв начин да продължим напред ", разгласи Ковачев.

"Политиката на Гърция постоянно е била една и съща. Сърбите и гърците няма да се дадат без пердах. На митингите в Гърция се веят сръбски флагове. С приемането на братска Република Македония в Европейски Съюз ще се постави завършек на една историческа неправда. Гърция изнудва и извива ръцете на Македония. Историческата истина е елементарна и ясна - в Македония живее българско население, в Беломорска Тракия продължава да живее българско население. Тези натибългарски настроения би трябвало да се демонтират. Гърците са получатели на европейски средства, с които злоупотребяват. Те би трябвало да седнат и да си напишат домашното ", прикани Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР