Македония да премахне Северна от името, присъединявайки се към глобалните

...
Македония да премахне Северна от името, присъединявайки се към глобалните
Коментари Харесай

ОФЕРТА: Македонци зоват масово Илон Мъск да купи РСМ и да премахне „Северна“ от името


Македония да отстрани " Северна " от името, присъединявайки се към световните апели за вложения към най-богатия човек в света, до момента в който всички се чудят каква ще бъде идната му договорка след покупката на компанията " Туитър " и шегата му за „ Кока кола “, написа.

" Илон Мъск, апелирам, купете Северна Македония и се отървете от Северна ", " Моля, купете Северна Македония, с цел да бъдат хората най-сетне щастливи, и апелирам, заведете всички политици на Марс ", " Моля, купете Македония и изпратете всички политици на Марс - два милиона души ще ви бъдат признателни “, „ Илон Мъск, апелирам, купете страната ни без Север, единствено Македония. Ще ви дадем политиците гратис. Знам, че не костват нищо, само че подаръкът си е подарък ", можете ли най-малко да купите Северна Македония и да се отървете от противозаконното, обидно и потискащо " Северна ". Благодаря ви “- това са единствено някои от известията, изпратени от македонски консуматори на Twitter до Мъск.

Тази наклонност на търсене на вложения от Мъск още веднъж се ускори, откакто предприемачът, чието положение се прави оценка на 264,6 милиарда, се пошегува, че ще купи компанията " Кока-Кола ". Тя провокира голям брой смешки в интернет за следващото бизнес начинание на притежателя на фирмите " Тесла " и " Спейс Екс ".

Македонците преди този момент се причислиха към акцията на Илон Мъск в Twitter за " достъп " до милиарди, на фона на многочислени молби за помощ и вложения от цялостен ​​свят, достигащи до американския бизнесмен посредством обществената мрежа. Македонските консуматори на Twitter през 2018 година се пробваха да " накарат " Мъск да влага в слънчеви панели в страната, оставяйки му гениални послания.

Мъск се съгласи в неделя да купи Twitter в договорка за 44 милиарда $, която ще му даде надзор над обществената мрежа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР