Мъката за Вердер Бремен в Бундеслигата продължава. В първи мач

...
Мъката за Вердер Бремен в Бундеслигата продължава. В първи мач
Коментари Харесай

Горчив дебют за временния треньор на Вердер, Айнтрахт стигна до успеха в края

Мъката за Вердер Бремен в Бундеслигата продължава. В първи мач от 11-ия кръг на шампионата "бременските музиканти " позволиха поредна загуба, която този път бе доста мъчителна - 1:2 като посетител на Айнтрахт с попадение в самия завършек на мача.

Тимът от Бремен изигра добър дуел при дебюта на своя краткотраен ментор Флориан Кофелд, само че в последна сметка още веднъж остана с празни ръце.

Анте Ребич откри резултата в 17-ата минута след превъзходно осъществяване, с което прати топката в горния ляв ъгъл на вратата. Вердер реагира бързо и единствено 7 минути по-късно изравни резултата. След центриране от корнер и безредие в наказателното поле, Николас Мойсандер съумя да вкара топката във вратата.

До края на първото полувреме Вердер на няколко пъти можеше и да стигне до цялостен поврат. Това обаче не се случи, а в 89-ата минута домакините нанесоха своя удар. След бърза контра офанзива Талеб Тавата центрира отляво към Себастиен Халер, който доста класно засече от въздух с вътрешен удар, с цел да донесе трите точки на своя тим.

В класирането Айнтрахт е на пето място с 18 точки, а Вердер е на предпоследната 17-а позиция с 5 като към момента няма извоюван мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР