Мъката на Веселин Маринов е огромна и певецът буквално е

...
Мъката на Веселин Маринов е огромна и певецът буквално е
Коментари Харесай

Веселин Маринов потъна в мъка, която прерасна в неописуем страх за...

Мъката на Веселин Маринов е голяма и артистът безусловно е безутешен през последните дни. На 9 април, ден след Великден, изпълнителят загуби татко си. Стана ясно, че 86-годишният Стефан Маринов е умрял от диабет, написа "Уикенд ".

Трагичната му загуба бе последвана от втора, която изцяло унищожи изпълнителя. На идващия ден умря различен непосредствен на Веселим Маринов, който той приемаше като собствен втори татко — създателят на най-големите му шлагери — композиторът Тончо Русев.

Съсипаният от тъга артист в този момент е обзет и от ужасни страхове за неговата майка. Той е ужасяващ, че 80-годишната жена също може да си отиде от този свят.

Певецът самичък се оплака, че в два поредни дни е изгубил двамата си татковци с прочувствено обръщение в обществената мрежа. Изпълнителят на "Горчиво вино " разгласи, че поради трагичните събития в живота си отсрочва концертите си в Добрич и Шумен за 4 и 5 юни.

Баща му Стефан се борел с подлата диагноза диабет от 10 години. Първоначално той бил на инсулинови инжекции, след това минал на хапчета, само че се влошил и се наложило няколко пъти да влезе в болница. През последните месеци положението му било сериозно.

Музикантът е разказвал и за друго приключение със своя татко, което за малко да го откаже от музиката. Бай Стефан претърпял тежка злополука, от която едвам оживял. Именно това травматично прекарване отключило съдбовния диабет. Гръбначният му дирек бил съществено повреден от удара, по тази причина лекарите сложили таткото на артиста в гипсово корито. Заради травматичните фрактури, в продължение на 9 месеца, горната част на тялото му била сложена в гипсов корсет, който ограничавал придвижванията му.

Сега, след гибелта на татко му, артистът треперел над майка си Йорданка от боязън, че може да я загуби. Възрастната жена била трансферирала 80-те и била мъчно преносима. Тя обаче и дума не давала да се каже за пренасяне в столицата, където Веско можел да й обезпечи най-адекватното болнично лекуване и всеотдайните си грижи. Мама Йорданка била безапелационна, че целият й живот е минал в дребното провинциално градче и за нищо на света не можела да оцелее в шумотевицата на огромния град.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР