Мъката е много голяма. Той беше председател на фенклуба на

...
Мъката е много голяма. Той беше председател на фенклуба на
Коментари Харесай

20 "талибани" атакували и убили Тоско, негови авери с люта закана към феновете на ПАОК

" Мъката е доста огромна. Той беше ръководител на фенклуба на Ботев (Пловдив). Тоско организираше всичко – уебсайт, фондация,  почитателите за мачове. Той беше въплъщение на ботевски дух. Това е най-голямата загуба, която можеше да ни се случи. Тоско беше положително момче, не беше краен и обединяваше всички почитатели ". Това заяви пред Нова телевизия Велизар, другар на убития Тоско Бозаджийски.

" 20 проведени " талибани " са ги нападнали. Счупили са и колата им. Те са си тръгвали от Гърция, мачът е бил в предходния ден. Призовавам консула ни на място да бъде нащрек за други подробни произшествия ", сподели още Велизар, който е един от най-върлите последователи на " жълто-черните ".

" Той беше добър. Няма причина за нападението ", сподели различен другар на Бозаджийски.

Ботев (Пловдив) започва вчера зимната си подготовка с минута безмълвие в памет на починалия в Гърция почитател на. Точно в 15:00 часа наставникът на " канарчетата " Ферарио Спасов изведе група от 18 футболисти за първа подготовка за 2020 година. По уважителни аргументи от тренировката отсъстваха трима футболисти - Джонатан Перейра, Димитър Пиргов и Александър Тонев.

" На тези подчовеци, направили убийството мога да кажа – да се молят да не се срещнем на мач ", безапелационен бе футболен почитател.

" Това не е безчинство, това е отвън законите на агитките ", разяснява другар на убития българин.

" Разбрах, че момчето е било положително - не се е биел по мачове. Давал е всичко за клуба ", разяснява Вили Вуцов, който е някогашен треньор на Ботев и симпатизира на клуба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР