Макаров е откритият пистолет в скута на 48-годишния Антон Бояджийски,

...
Макаров е откритият пистолет в скута на 48-годишния Антон Бояджийски,
Коментари Харесай

„Макаров“ е откритото оръжие в колата при двата трупа в Пампорово

" Макаров " е откритият револвер в скута на 48-годишния Антон Бояджийски, който бе открит мъртъв с огнестрелна рана в главата. До него на предната седалка в лек автомобил " Ауди ТТ " с три огнестрелни рани бе трупът на 41-годишната Николина Попова .
 
Мунициите, които са нарамени в автомобила дават отговор на откритото оръжие. Информацията бе доказана от зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.
 

От полицията още през вчерашния ден оповестиха, че револверът е нелегално притежаван . Тиражира се даже версия, че оръжието е и със заличени номера. Взети са натривки за съществуване на барут от ръцете и на двете жертви и до седмица се чака да станат ясни резултатите от тях.
 
Според проверяващи тези доказателства са съществени за случая. " Резултатите ще бъдат обработвани от специалисти на МВР-Смолян и това ще разреши те да бъдат подготвени по-рано от елементарното ", добави Симов. Той още веднъж посочи, че ще се вършат и други експертизи, с които да се потвърди дали откритият револвер е и оръжието на закононарушението.
 

Във вторник, малко преди среднощ, труповете на мъж и жена бяха открити в автомобил, спрял отвън пътя, в сектора сред Пампорово и Стойките. 41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата.

Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. Двамата са били поданици на Пловдив, имали са връзка, показаха още през вчерашния ден от полицията. Двамата имали по едно дете от предходни бракове. дамата била разведена, а мъжът бил вдовец. Тя работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, дошъл особено, с цел да се видят, гласи първичната версия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР