Макар задачата на Лудогорец да обърне развоя на сблъсъка с

...
Макар задачата на Лудогорец да обърне развоя на сблъсъка с
Коментари Харесай

Стабилна защита и късмет в нападение - ключови за Лудогорец в реванша срещу Апоел

Макар задачата на Лудогорец да обърне развоя на конфликта с Апоел (Беер Шева) от третия квалификационен кръг на Шампионската лига да наподобява сложна, сигурно тя не спада в графата “Невъзможни”. В първата среща първенците на България пропуснаха няколко голови обстановки и би трябвало на реванша в Разград още веднъж да имат положителни шансове. Причината - неуверената отбрана на израелския отбор, която позволи три попадения в двата мача против Хонвед от втория квалификационен кръг, а и сподели недостатъци против “орлите” на стадион “Търнър”.

Липсата на гол на непознат терен ще накара футболистите на Георги Дерменджиев да нападат гневно още от началото на срещата. Дали обаче “зелените” още веднъж ще заложат на своя добре прочут жанр или на моменти ще изберат по-директен метод и безредни набези за да бъдат провокирани неточности от защитата на израелците?

Малко повече шанс също няма да е непотребен на Лудогорец, който преди година в реванша от третия квалификационен кръг против Цървена Звезда изигра един от най-впечатляващите си мачове в Европа, печелейки с 4:2 в Белград. Дали, изправен до стената, отборът от Разград още веднъж ще успее да покаже най-хубавото си лице и да продължи напред, както и още упования за дуела с Апоел - вижте във видеото:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР