Макар всички да бяха в очакване най-вече на новите модели

...
Макар всички да бяха в очакване най-вече на новите модели
Коментари Харесай

Apple показа новия си дом и най-модерните си джаджи

Макар всички да бяха в очакване най-много на новите модели на iPhone, компанията от Купертино показа и няколко други забавни новости и софтуерни джаджи.

На първо място това бе новият дом на компанията - Apple Park и The Steve Jobs Тheater - прелестната стъклена постройка, където софтуерният колос ще показва продуктите си.

Тя бе открита с думи на починалия съосновател на Apple Стив Джобс, които припомниха, че хората би трябвало по-често да споделят между тях и да основават неща, които да са потребни за всички.

 Снимка 312366
Източник:

" Духът на Стив и безконечната философия на живота постоянно ще бъде ДНК-то на Apple ", съобщи изпълнителният шеф Тим Кук.

" Най-великият му подарък, най-големият му израз на признателност за човечеството, не е един артикул, а по-скоро самата Apple.

Посвещаваме този спектакъл на Стив, тъй като го обичахме и тъй като той обичаше дни като този, когато споделяше новите си артикули със света.

 Снимка 312367
Източник:

Правим го освен с цел да отдадем дължимото на Стив, само че и да вдъхновим идващото потомство създатели и новатори ", съобщи разчувстваният Кук.

Залата е задоволително огромна за огромните министър председатели, тя разполага с 1000 седящи места, а гостите могат да се настанят в комфортни кожени кресла.

С мисъл за здравето - Apple Watch Series 3

А софтуерната компания несъмнено има с какво да се похвали. Освен дълго чаканите нови модели на iPhone, тя показва новия си смарт часовник - Apple Watch Series 3 и ТВ декодера Apple TV.

Новият смарт часовник на софтуерния колос е още една стъпка към бъдещето. В устройството е интегрирана електронна SIM карта, която ви разрешава да оставите телефона си у дома и да говорите непосредствено през вашия Apple Watch.

 Снимка 312369
Източник:

Смарт часовникът разполага с двуядрен процесор, който е със 70% по-мощен от тези на предходните модели. Операционната система е watchOS 4 - най-новата версия на софтуера на компаинята, предопределен за носими устройства.

Интернет достъпът и преносът на данни е обезпечен с помощта по-бързи и надеждни wi-fi и bluetooth връзка, а антената се намира в самия екран на часовника.

 Снимка 312370
Източник:

Макар и с сходен дизайн като този на предшествениците си, устройството може да се похвали с редица нови функционалности, насочени най-вече към здравето на потребителя. Така да вземем за пример Apple Watch Series 3 мери пулса на притежателя си и ще го уведоми при съществени промени в сърдечния му темп.

Той ще ви бъде изключително потребен, до момента в който тичате или упражнявате във фитнеса. Тренировките постоянно са по-лесни и приятни, до момента в който слушате разнообразна музика, а смарт часовникът да опция за избор сред 40 млн. песни.

Предлага се с няколко каишки, които варират от изцяло спортни до общоприети кожени, според от предназначението.

 Снимка 312368

Apple Watch Series 3 ще коства 399 $. Версията без клетъчна съгласуваност ще е на цена 329 $, а втората серия сега коства 249 $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР