Макар все още да не разгласява поредната раздяла със съпругата

...
Макар все още да не разгласява поредната раздяла със съпругата
Коментари Харесай

Башар Рахал крие огромна семейна тайна

Макар към момента да не разгласява следващата разлъка със брачната половинка си Калина, артистът Башар Рахал към този момент е направил стъпка в тази посока. Той е обяснил на най-важните дами в живота си – дъщерите си Клои и Индия, комплицираната обстановка и ги е уверил, че това по никакъв метод няма да повлия на живота им сега. Така за първи път посочил безапелационните си планове да стартира нов живот, надалеч от телевизионната продуцентка.

Любовта на Башар и брачната половинка му Калина претърпя не малко премеждия, които през годините прокопаха дълбока бездна посред им. Актьорът и журналистката сякаш съумяха да избягат от проблемите и безпаричието в Лос Анджелис, където сътвориха и семейство, дом и кариера, само че това по този начин и не ги направи щастливи.

В началото плъзнаха клюки, че причина за това били флиртовете на артиста. Башар си падал харесван мъж и това предизвиквало ревнивост в половинката му. С половин уста той призна, че с колежката си Елен Колева бил повече от другар, а последователно в полезрението му попаднаха още и още привлекателни дами. Сред тях бе и актрисата Ралица Паскалева, която през днешния ден избира да мълчи за това какви са били връзките им.

В същото време Калина отглеждаше двете дъщери на артиста в Америка и се опитваше да не разрешава до тях да стигат зловредните клюки за държанието на татко им. Когато девойките поотраснали обаче, това станало доста по-трудно и даже безсмислено.

Последният флирт на Башар също не улеснил процеса. Актьорът залитна по колежката си в телевизионна игра лотария и не съумя да прикрие случката си с нея. Красивата Райна Караянева му завъртя главата до толкоз, че той не желал повече да продължава с илюзията, че е щастливо женен мъж. Месец по-късно обаче любовта им към този момент е в историята и на нейно място всеки се е фокусирал над личния си персонален живот.

От своя страна Башар се е хванал хубавичко за работа, обезпокоен, че при възможен бракоразвод ще би трябвало да заплаща много по-голяма прехрана, в сравнение с би била тя в България. И двете му деца са американски жители и затова, в случай че би трябвало да ги устоя, средствата за това неведнъж ще надвишават мизерните пари, които множеството самотни майки в България взимат, написа Уикенд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР