Макар все още да не разгласява поредната раздяла със съпругата

...
Макар все още да не разгласява поредната раздяла със съпругата
Коментари Харесай

Башар Рахал крие поредната раздяла с жена си Калина

Макар към момента да не разгласява следващата разлъка със брачната половинка си Калина, артистът Башар Рахал към този момент е направил стъпка в тази посока, научи HotArena. Той е обяснил на най-важните дами в живота си – дъщерите си Клои и Индия комплицираната обстановка и ги е уверил, че това по никакъв метод няма да повлия на живота им сега. Така за първи път посочил безапелационните си планове да стартира нов живот, надалеч от телевизионната продуцентка.

Любовта на Башар и брачната половинка му Калина претърпя не малко премеждия, които през годините прокопаха дълбока бездна посред им. Актьорът и журналистката сякаш съумяха да избягат от проблемите и безпаричието в Лос Анджелис, където сътвориха и семейство, дом и кариера, само че това по този начин и не ги направи щастливи. В началото плъзнаха клюки, че причина за това били флиртовете на артиста. Башар си падал харесван мъж и това предизвиквало ревнивост в половинката му. С половин уста той призна, че с колежката си Елен Колева бил повече от другар, а последователно в полезрението му попаднаха още и още привлекателни дами. Сред тях бе и актрисата Ралица Паскалева, която през днешния ден избира да мълчи за това какви са били връзките им.
В същото време Калина отглеждаше двете дъщери на артиста в Америка и се опитваше да не разрешава до тях да стигат зловредните клюки за държанието на татко им. Когато девойките поотраснали обаче, това станало доста по-трудно и даже безсмислено.

Последният флирт на Башар също не улеснил процеса. Актьорът залитна по колежката си в телевизионна игра лотария и не съумя да прикрие случката си с нея. Красивата Райна Караянева му завъртя главата до толкоз, че той не желал повече да продължава с илюзията, че е щастливо женен мъж.  Месец по-късно обаче любовта им към този момент е в историята и на нейно място всеки се е фокусирал над личния си персонален живот.

От своя страна Башар се е хванал хубавичко за работа, обезпокоен, че при възможен бракоразвод ще би трябвало да заплаща много по-голяма прехрана, в сравнение с би била тя в България. И двете му деца са американски жители и затова, в случай че би трябвало да ги устоя, средствата за това неведнъж ще надвишават мизерните пари, които множеството самотни майки в България взимат, написа Уикенд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР