Макар вече да не е част от ВИП Брадър“ гримьорът

...
Макар вече да не е част от ВИП Брадър“ гримьорът
Коментари Харесай

Кулагин тормози съквартирантите и отвън, засипа ги с големи обиди

Макар към този момент да не е част от " ВИП Брадър “ гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин продължава да наскърбява някогашните си съквартиранти и извън. Поле за обидите му този път дават обществените мрежи. Първи под прицела му попаднаха победителката в MasterChef Божана Кацарова и певицата Лора Караджова. Повод за злословенето му е излъченият в снощния епизод скандал за това, че си е отчупил от тортата за рождения ден на дъщерята на Лора – Алиса.

" Голям напън и драма за изгорялата им " торта ". А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рождения си ден? Така ли се тръшках да плача и наскърбявам? Ще вършим торти за родата извън. Торти ще вършим да покажем какъв брой положителни майки сме! А другояче по кръчмите по цели нощи.

А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Защото не може и едно яйце да свари, на 35 години жена ми било “,

написа той към кадър на шоколадова торта.

Малко по-късно се изрече и за тв водещата Мира Добрева, с която безусловно си измиха краката един на различен за амнистия.

" Колко е подправена Мира. Пред мен дръпна цяла тирада какъв брой е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад тила ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи! Браво, Мира! Топ водеща не си, само че за топ лицемерка – минаваш! “, гласят думите му.

Безспорно обаче мнозина застанаха на страната на Кулагин, заради което заподозряха операция във вота за изгонването му от Къщата. Някои фенове на риалити формата оповестиха в формалната страница на предаването, че множеството от " гласувалите " са фантоми, които даже нямат профилна фотография.

Междувременно Валентин е подготвен да се изправи в съда против естрадната певица Ваня Костова и артистът Веселин Плачков, защото връзките му с тях ескалираха до физическа разпра.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР