Макар вече да не е част от домакинството на „ВИП

...
Макар вече да не е част от домакинството на „ВИП
Коментари Харесай

Kулагин: Аз излязох, но шоуто го владея и отвън!

Макар към този момент да не е част от семейството на „ ВИП Брадър “, гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин продължава да наскърбява някогашните си съквартиранти и извън. Поле за обидите му този път дават обществените мрежи.

Първи под прицела му попаднаха победителката в MasterChef Божана Кацарова и певицата Лора Караджова. Повод за злословенето му е излъченият в снощния епизод скандал за това, че си е отчупил от тортата за рождения ден на дъщерята на Лора – Алиса.

„ Голям напън и драма за изгорялата им "торта ". А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рождения си ден? Така ли се тръшках да плача и наскърбявам?Ще вършим торти за родата извън. Торти ще вършим да покажем какъв брой положителни майки сме! А другояче по кръчмите по цели нощи. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Защото не може и едно яйце да свари, на 35 години жена ми било. “, написа той към кадър на шоколадова торта.

Малко по-късно се изрече и за тв водещата Мира Добрева, с която безусловно си измиха краката един на различен за амнистия..

„ Колко е подправена Мира. Пред мен дръпна цяла тирада какъв брой е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад тила ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи! Браво, Мира! Топ водеща не си, само че за топ лицемерка – минаваш! “, гласят думите му.

Безспорно обаче мнозина застанаха на страната на Кулагин, заради което заподозряха операция във вота за изгонването му от Къщата, написа "Монитор ".

Някои фенове на риалити формата оповестиха в формалната страница на предаването, че множеството от "гласувалите " са фантоми, които даже нямат профилна фотография.

Междувременно Валентин е подготвен да се изправи в съда против естрадната певица Ваня Костова и артистът Веселин Плачков, защото връзките му с тях ескалираха до физическа разпра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР