Макар вече да е на 55 години, Илиана Раева изглежда

...
Макар вече да е на 55 години, Илиана Раева изглежда
Коментари Харесай

Сексапилна и на 55! Илиана Раева на плажа в Гърция

Макар към този момент да е на 55 години, Илиана Раева наподобява ужасно и се грижи за фигурата си като всяка уважаваща себе си жена. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика показва незагиващ съблазън от плажа в Гърция, където отпътува на отмора.

Илиана се похвали на почитателите си във Facebook, че при височина 164 сантиметра тежи тъкмо 50 кг, което е непостижимо даже за мнозина млади девойки.

“Много удобно в кожата си на 55 год.!
Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска отмора. Познайте завоювах ли!
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ Гражданско отделение СПЕЧЕЛИХ!!
С доста огромен кеф си направих морската фотосесия и ще покажа един ден на Илиана, баба и по какъв начин на 55 (год.) е била 50 (кг.)!Е, ще бъда почтена... през днешния ден съм 51 кг., само че почивката свърши и си дадох свободно.
 P.s. Не изядох нито един сладолед, а предходната година изяждах по 2-3! Да не приказвам за разните фантастични коктейли, палачинки, топъл шоколад със сладолед...
Даже без нито едно дзадзики

А сладката сервитьорка Бони от Beach Bar-а, която ме познава от години и знае какъв брой съм лакома, всеки ден се пробваше: “ хайде единствено едно през днешния ден от обичаното ти Мохито...” А аз: Бони, НЕ! Догодина!

Само последните два дни, с цел да не пукясам си поръчах от всичките ми обичани вкусотии. Нямаше да е почтено по отношение на мен да не го направя.

Но истината е, че се усещах ужасно!
Пробвайте! Не е зле...
Ама през днешния ден и палачинка ядох към този момент... ", написа Илиана Раева във " Facebook ".
 Разбира се, комплиментите към нея не закъсняха: “Уникална жена”, “Манекенка”, “Ослепителна си”, “Изглеждате фантастично! И аз почвам”, гласят някои от мненията в обществената мрежа.

Илиана разкрива и по какъв начин е постигнала това. “ГЛАД! Без никаква захар, без самун, без мляко и сирена и без някои обичани плодове. Качване постоянно по стълбите до стаята и доста лекички извършения, носене на внучката до ресторанта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР