Макар това да съкруши стотици фенове, решителната Ким Катрал даде

...
Макар това да съкруши стотици фенове, решителната Ким Катрал даде
Коментари Харесай

65-г. Ким Катрал показа зашеметяваща фигура по бански

Макар това да съкруши стотици почитатели, решителната Ким Катрал даде ясно да се разбере, че един път вечно оставя облика на Саманта Джоунс от " Сексът и градът " зад тила си и продължава самоуверено напред със своята кариера. Това обаче напълно не спря актрисата, която сега взе участие в продължението на сериала " Queer as folk ", да се възползва по най-хубавия вероятен метод от половата сила и популярност на емблематичната си героиня в последната си Инстаграм обява. Съвсем неотдавна 65-годишната актриса показа в платформата собствен кадър, на който театралничи пред фотографския обектив в дома си, носеща цялостен бански костюм с шоколадово кафяв цвят, привличащ погледа със своето надълбоко V-образно деколте, предава life.dir.bg.

Сам по себе си фрагментът потвърждава, че с едно тракване на пръстите, тя още веднъж би могла да се превъплъти в провокативното градско момиче, работеща като пиар специалист, освен това с лекост. Макар от последния епизод на хитовата поредност, дело на НВО, към този момент да са минали съвсем две десетилетия, тя наподобява все по този начин добре, показвайки, че не е изгубила това, което е належащо, с цел да влезе отново в обувките на паметния си персонаж, обезпечил ѝ почетно място в историята на малкия екран.

" Тук няма нищо за гледане! Продължете нататък... ", гласи посланието към поста ѝ, само че сякаш никой от почитателите ѝ във виртуалното пространство не е склонен нейните думи. Дори в противен случай, всички са на мнение, че изображението заслужава внимание.

" Трябва да се появиш по този начин на аления килим ", написа в мненията сътрудника ѝ Райън О'Конъл, с който си партнират в продукцията, с чиито фотоси русокоската сега е ангажирана.

" Сексапил, който няма еднакъв ", добави неин обожател.

Неотдавна носителката на премия " Златен глобус " приказва намерено за прехода, който е претърпяла като актриса през последните години, и комфорта, който изпитва, откакто е навършила 60 година

" През 50-те ми години усещах по какъв начин нещата се изплъзват ", сподели тя пред сп. " People ". " Това беше постепенна смяна, само че сюжетите бяха понижени на половина. Холивуд постоянно отрежда на дамите едни и същи функции на екран - или са съдбовни изкусителки, или са еманципирани дами, а след един избран интервал те са разведени съпруги, застаряващи моми или вдовици. И аз не съм нито едно от тези неща ", съобщи актрисата, обяснявайки, че " най-голямата тайнственост на живота е какво се случва след тези облици ".

" Става въпрос за това да приемеш, че доста порти пред теб се затварят, носейки ти възприятието, че с тях си отива твоята жизненост, половост, прелест и така нататък Въпреки това не би трябвало да се отказваш, нужно е да продължиш да цениш себе си ", сподели Ким.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР