Макар темата за китайския коронавирус да измества от информационното пространство

...
Макар темата за китайския коронавирус да измества от информационното пространство
Коментари Харесай

Къщата в Барселона и връзката с Яневагейт – заличавали ли са се следи?

Макар тематиката за китайския ковид да измества от осведомителното пространство тематиката " къща в Барселона ", неуместните въпроси по абсурда, в който излиза и името на премиера Бойко Борисов – за пръв път съответно то се появи на запис от абсурда " Яневагейт " и то от устата на някогашния ръководител на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева, още нямат отговори.
В известие в формалния си блог гражданско придвижване " Боец ", което твърди, че е подало сигнала до испанските управляващи и виновните органи в Каталуния, сподели документи, свързани с компания Emma BGS SL. За тези документи от " Боец " настояват, че са от Търговския указател в Барселона. Според тях, бащата на манекенката Борислава Йовчева – Георги Станков Йовчев, е внесъл като физическо лице 875 000 евро в капитала на Emma BGS SL. Фирмата е притежател на първокласния бутик на марката Ermano Scervino в Барселона, а в нея шеф е била и Борислава Йовчева. Магазинът затвори порти преди седмица.
Има ли Йовчев законна активност, която да му разреши да завоюва толкоз пари? Това наподобява главният въпрос, който при отговор " не " довежда до идващото разумно запитване – от кое място тогава идват тези пари?
Припомняме, че другото име в Emma BGS SL, което сочи към България, е това на кипърската офшорка Palms Enterprises LTD. Тя също внася много пари в капитала на Emma BGS SL, чийто първичен капитал е образуван от Йовчева и татко ѝ Георги - по 1500 евро всеки. Връзките с България на кипърската офшорка можете да си припомните в този материал!
Междувременно, българският публицист Татяна Кристи , която стана доста известна със скечове във Фейсбук, осмиващи всевъзможни несъответстващи политически реакции в България, разгласява забавен материал в " Биволъ ". Той е отдаден на ориста на информацията за " Яневагейт " в българския вид на Wikipedia. Събрана в специфичен материал информация за абсурда имаше, само че тя е отстранена след гласоподаване 9:8 гласа от виновните за българското наличие админи. Тези хора са стигнали до статут на виновни за наличието като доста ангажирани с платформата – това е правилото на работа и поддръжка на самата платформа. Одобряването на нов админ става след кандидатстване пред към този момент настоящи админи.
За изтриването на " Яневагейт " очевидно способства едно много известно име и в България що се отнася до IT бранша – Вени Марковски или най-малко консуматор с неговото име. В сказка на админите, която взема решение ориста на тематиката в Wikipedia, този консуматор изрича следната позиция в поддръжка на премахването на информацията от платформата – записите от " Яневагейт " са противозаконни, обстоятелствата по тях не са тествани, а самопризнанието не е задоволително да бъде наказан човек. Пълната полемика сред админите можете да прочетете ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР