Макар тази година да няма много светски събития, все пак

...
Макар тази година да няма много светски събития, все пак
Коментари Харесай

Меган Фокс забрави за бившия, направи официален дебют с Machine Gun Kelly

Макар тази година да няма доста всемирски събития, въпреки всичко някои се състояха. Като Американските музикални награди, на които с изключение на извоювани статуетки, видяхме и много актьори на сцената и на аления килим. Именно там направиха светския си дебют публично като двойка Меган Фокс и Machine Gun Kelly, с който са дружно от извество време.

Фокс изглеждаше необикновено на премиите. Тя бе заложила на масленозелен тоалет от две елементи, а Machine Gun Kelly бе с много екстравагантен бял костюм. Горната част на облеклото му разкриваше част от татуировките му. Тоалетът му се състоеше и от необятни панталони, перлено колие и много ексцентрични сребърни ботуши.

Виж още: Copy-Paste? Обвиниха Джей Ло, че e изкопирала Бионсе

Самият той показа няколко няколко фрагмента със своята половинката в Инстаграм. Припомняме, че Меган Фокс и рапърът започнаха сантименталната си връзка на снимачната площадка на трилъра " Midnight in the Switchgrass " по-рано тази година. Както наподобява, нещата сред тях на този стадий наподобяват много съществени.

През пролетта Меган се появи във видеото на музиканта към песента Bloody Valentine, с което двамата потвърдиха, че са двойка. Появата им на светското събитие и на аления килим единствено още повече прибавя тежест към обстоятелството, че са двойка. Меган Фокс имаше брак с Брайън Остин Грийн. Двамата се разделиха в края на предходната година след 10-годишен брак, от който имат трима сина.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/machinegunkelly/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР