Макар само с два сезона до момента, Ергенът успя да

...
Макар само с два сезона до момента, Ергенът успя да
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде Ергенът в трети сезон на риалити шоуто

Макар единствено с два сезона досега, " Ергенът " съумя да се потвърди като едно от най-гледаните и сполучливи риалити формати в България. Още към края на втория сезон беше ясно, че кастингите за участнички в трети стартират.

" Ергенът " - любовта като риалити формат

Защо гледаме и за какво се вършим, че не гледаме сантименталното риалити

А към този момент е ясно и за чие сърце ще се борят девойките, които бъдат определени за присъединяване трети сезон. Александър Младенов е мъжът, който ще се надява да открие любовта на живота си посредством.

Алек, както самичък се показва, е сполучлив бизнесмен, който развива бизнеса си в и отвън рамките на България. Пътуванията в чужбина са и от обичаните му занимания наред с бързите скорости и рисковите прекарвания.
 Снимка 625732

Най-голямото предизвикателство в живота му обаче следва - да откри дамата на сърцето си, с която да сътвори семейство. Защото последното е изключително значимо за него - Алек е израснал с три сестри и един брат.

Тепърва ще научаваме повече детайлности за Александър Младенов. А в това време всяко момиче, което има вяра, че може да го развълнува и е готово да се бори за любовта му в сезон 3 на, може да се запише за кастинг. Крайният период е 31 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР