Макар събитията със звездно присъствие да бяха рядкост през месец

...
Макар събитията със звездно присъствие да бяха рядкост през месец
Коментари Харесай

Приказна романтика от Кийра Найтли, неостаряващата елегантност на Хелън Мирън и още великолепна звездна мода от март

Макар събитията със звездно наличие да бяха необичайност през месец март, дано въпреки всичко се заредим с малко искра от аления килим, който ще ни липсва още известно време.

Броени дни преди да навърши 35 Кийра Найтли участва на премиерата на новия си филм “Missbehaviour” . Британската актриса заложи на сантиментална визия с модел от новата пролетна сбирка висша мода на Chanel – бяла рокля с дантелени и мрежести детайли и колан към талията.

 мода Getty

 мода Getty

Бижута на марката и черни обувки с тока допълват нежното и класическо лъчение.

Вижте още неотразими посетители от същото събитие тук >>>

За премиерата на „ Ловът “ сходен жанр беше избрала и Хилари Суонк , появявайки се с рокля Elie Saab . Освен белия цвят, още веднъж виждаме високо деколте вид поло, само че тук украсено от едра панделка. Акцентите в черно не престават с колан, чантичка и обувки.

 мода Getty

Забелязвайки тази сантиментална вълна, няма по какъв начин да подмина и аления килим на „ Мулан “, който изглеждаше като същинска приказка . За това способства най-много актрисата Лу Юфей , която влиза в основната роля на китайския боец.

 мода Getty

За премиерата в Лос Анджелис тя носеше светла рокля Elie Saab със златисти детайли и обемен шлейф . Освен резултата на Дисни принцеса, той носи и друго значение - по него виждаме фигури на феникс, за който Юфей споделя, че е бил нейно ентусиазъм и знак на духа на Мулан.

 мода Getty

Китайската актриса се довери на същата марка и за лондонската премиера на кино лентата. Черната рокля включва дантела по полупадналите презрамки и контрастиращи цветни детайли върху долната част на модела.

Вижте още искра от премиерата на „ Мулан “ тук >>>

Друго събитие, което притегли внимание през миналия месец, беше премиерата на трети сезон от хитовия сериал на HBO „ Западен свят “ . Мой персонален любимец от аления килим на събитието е визията на Еван Рейчъл Ууд с рокля Versace , носеща готически лъх.

 мода Getty

Високата цепка е в характерен жанр на марката, а бухналите ръкави внасят спомагателна грациозност и контрастират на силуета по тялото. Блестящите мъниста качват модела на последващо равнище, уместно за звездния мотив.

Успявайки да очарова с всяка своя поява, Хелън Мирън е синоним на безконечен жанр. Такъв беше и казусът с представянето на нова козметична серия на L’Oreal при започване на март.

 мода Getty

74-годишната английска актриса носеше пролетно въодушевление с елегантна бяла рокля Alessandra Rich на черни точки . Красотата на копринения модел по тялото е освен в десена, само че и елементи като деколтето вид поло и деликатната драперия, преминаваща в колан .

В първите дни на март завърши последната подред седмица на модата – тази в Париж. На фешън ревю в родния си град участва Изабел Юпер , която беше измежду гостите на първи ред на шоуто на Stella McCartney .

 мода Getty

67-годишната актриса сподели нехаен жанр с облекла от идната сбирка есен/зима на марката. Кафявото кожено яке, слънчевите очила в същата гама и класическата композиция от бяла блуза със завързване начело и черен панталон може да въодушеви и вас за дрешника към края на годината (а за какво не и още сега).

Вижте още най-стилни звезди от миналия месец тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР