Макар от смъртта на Рейхан да са минали 13 години,

...
Макар от смъртта на Рейхан да са минали 13 години,
Коментари Харесай

Помните ли Рейхан? Турска черна магия затрила голямата любов на Люси Иларионов и сестра й, които умират в един ден, на една възраст, но...

Макар от гибелта на Рейхан да са минали 13 години, и до през днешния ден в родния им град Ямбол локалните хора не стопират да разясняват странните съвпадения, белязали живота на фамилията им, написа " Уикенд ". И двете сестри пеели с небезизвестния оркестър " Кристал ", само че по-гласовита и известна бе Рейхан.

Певиците починали напълно млади, на 19-годишна възраст, а по-малката от двете катастрофира тежко в деня, в който тежък пътен случай умъртви по какъв начин й. И двете били в кома преди да издъхнат.

Автомобилът, с който пътували Рейхан, Мартин Кискинов - Кезо и още двама музиканти, излязъл отвън пътното платно и се блъснал в дърво. Четиримата са пътували за Габрово, където трябвало да свирят на частно празненство. Зад кормилото бил 31-годишният Кезо, който умрял на място. Пътникът до него, 42-годишният Бисер Асенов - също. Рейхан и още един музикант седели на задната седалка. 28-годишният Северин Йорданов се разминал единствено с фрактура на дясното бедро и лявата ръка, само че по певицата нямало крепко място. Рейхан била с голям брой фрактури и контузии на гръдния панер. Певицата била откарана с тежка черепно-мозъчна контузия, строшен тази огромна белодробна контузия в габровската болница.

Поредица интервенции нормализирали положението й, само че след две седмици се влошила внезапно и сърцето й спряло.

Нещастията в фамилията на сестрите почнали през 2001 година. Сестрата на Рейхан - Севджан, пеела по локалните сватби, кръщенета и други тържества. Музикалните спецове й предричали блестяща кариера. Пиян водач обаче прегазил пресичащата госпожица, която часове след удара умряла от многочислените си рани и контузии в болничното заведение.

От години в родния им град Ямбол витаели злокобни клюки, че фамилията им е застигнато от черна поличба. Според смразяващата мълва още когато родителите им не били семейство, бащата изоставил туркиня, с цел да бъде с майка им. Двете сестри имали брат, който е единствения оживял.

2005 година се оказала преломна и за режисьора Люси Иларионов. Година преди този момент дуетът му с Рейхан го изстреля на върха в класациите. От стрес той изпълня скорострелно и стигна 170 кг. " Причината за напълняването ми е прекомерно персонална. Психически бе доста сложен интервал за мен. Хвърли ме в обезсърчение ", загатва той.

Според близки до Иларионов и Рейхан двамата са имали съществени интимни връзки близо 2 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР