Макар мнозина да смятат, че тази година април е доста

...
Макар мнозина да смятат, че тази година април е доста
Коментари Харесай

Големите КЪСМЕТЛИИ на зодиака през април

Макар мнозина да считат, че тази година април е много " каръшки " месец, за някои зодии той ще донесе невиждан шанс. Ето кои са късметлиите на зодиака!
Близнаци
Близнаците се усещат съвсем " богопомазани " през април. Ще се радват на голям брой правилни другари и забележително количество изтеглени приложения, с които да уплътняват времето си. Адски огромна възможност има да се срещнат с нови и много забавни хора, с които са се обвържат професионално на по-късен стадий. Ето това е удар в 10-ката!
Лъв
Лъвовете ще осъзнаят какви късметлии са като цяло в живота, само че април ще им предложи и много нови мотиви за наслада. Истината е, че те постоянно са били прекомерно погълнати от личната си персона, с цел да си дадат сметка какво имат в действителност, а точно здрави близки, постоянна работа и куп обичани придобивки. Април ще ги зарадва с повече обществени контакти към края на месеца!
Водолей
Водолеите са същински късметлии през април! Месецът им е подготвил много трудности, само че те както постоянно ще съумяват да се оправят с тях с лекост. В любовта и семейство се радват на споделени и щастливи мигове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР