Макар малко да сме уморени от постоянното и натрапчиво присъствие

...
Макар малко да сме уморени от постоянното и натрапчиво присъствие
Коментари Харесай

Любопитни факти за клана Кардашиян

Макар малко да сме изтощени от непрекъснатото и натрапчиво наличие на семейство Кардашиян, то сигурно ще продължи да провокира нашето любознание. Ето няколко любопитни обстоятелството за клана Кардашиян:

Първата работа на Кендъл Дженър

Полусестрата на Ким Кардашиян съумява да се прочуе като модел и телевизионна звезда и е една от най-популярните персони в шоубизнеса сега. Макар че е на нежната възраст от 22 години, тя към този момент е милионер, а положението и се прави оценка на над 4 милиона $. Първата и работа обаче е надалеч от блестяща - налагало и се е да разхожда стотици кучета по улиците на Eл Ей. Самата Кендър не се срами от това и даже споделя, че същински се е забавлявала.

Клои Кардашиян се дами 30 дни след запознаството със брачна половинка си

Kлои Кардашиан се среща с Ламар през 2009. След като се срещат към 3 седмици – двойката взема решение, че е подготвена за по-голяма крачка и на тридесетия ден от запознаството си встъпват в брак. Да, любовта може да те накара да правиш недомислени неща. За страдание действителността е по-различна от сантиментален холивудски филм и двойката се развежда 4 години по - късно.

 Kлои Кардашиан Първата среща на Ким Кардашиян

Първата среща на Ким Кардашиян е с племенника на Майкъл Джексън – Ти Джей Джексън, който по това време е част от платинената пердах тайфа 3Т. Ти Джей бива подложен на насмешки от медиите и почитателите, защото младият артист води Ким в „ Макдоналдс “. Ако любовта е същинска, това не би било от голяма важност за влюбените, само че въпреки всичко, няма ли да е добре да се постараеш малко повече за първата си любовна среща с Ким Кардашиан?  Ким Кардашиян Кайли Дженър не отива на абитуриентския си бал

Красавицата Кайли по този начин и не отива на абитуриентския си бал, защото и се наложило да стартира частно образование в дома си. Тя споделя, че за нея това е било тежък прочувствен миг. Наложило и се да спре да следва всичките си съученици в обществените мрежи, с цел да не вижда фотоси от бала и да се разстройва. „ Сигурно всичките ми съученици си мислеха, че ги ненавиждам поради това “ споделя Кайли в изявление. Ето че славата си има цена и тя от време на време е опцията просто да бъдеш „ естествен “.

 Кайли Дженър Ким Кардашиян печели „ Златна малинка “ за подържаща роля

„ Златната малинка “ е тъкмо противоположното на „ Оскарите “. Това са премиите за най-лошите филми и най-слабите артисти в света. Е, Ким Кардашиан може да се похвали с премия за „ най-лошо изиграна потдържаща роля “, с помощта на осъществяването си във кино лентата от 2013 година – „ Брачната съветничка “. Критиката прави оценка играта на Ким като „ ужасна “, само че пък съгласно нас, тя постоянно е приятна за гледане.  Ким Кардашиян
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР