Макар и в делник, 17 двойки са решили да си

...
Макар и в делник, 17 двойки са решили да си
Коментари Харесай

17 двойки минават под венчилото във Варна на днешния 09.09.2019

Макар и в делник, 17 двойки са решили да си кажат заветното " Да " на днешния ден във Варна, заяви Moreto.net, базирайки се на информация от общинското сдружение " Обреди ".

Големият интерес е поради трите деветки в датата 09.09.2019 година

Според нумерологията, 9 се счита за щастливо число, знак на всеобщия триумф и цялостното съвършенство. То е последното и най-великото от редицата цифри от 1 до 9, които стоят в основата на всичко.

Голям интерес се чака и на датата 19.09.2019 година, която също се пада в работен ден - четвъртък.

Справка в уеб страницата на " Обреди " ЕООД демонстрира, че най-евтиният вид за подписване на цивилен брак в морската столица е точно през работната седмица, като цената за типичен обред е 120 лева, а за битов (фолклорен) - 170 лева

През почивните дни сумата става още по-голяма, като за типичен обред цената е 280 лева, а за битов - 330 лева Ако решите да се венчаете в заведение, би трябвало да заплатите сумата от 450 лева, с 50 лева повече е изнесеният обред в двор с арка и 40 стола. В случай, че решите да извършите венчавка на формален празни, би трябвало да приготвите сумата от 500 лева

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР