Макар и трудно, прекъсна серията си от от 5 мача

...
Макар и трудно, прекъсна серията си от от 5 мача
Коментари Харесай

Локо най-после победи

Макар и мъчно, прекъсна серията си от от 5 мача без победа. Направи го против един от непретенциозните отбори в РПЛ -. " Железничарите " се постановиха с 1:0, а попадението вкара още в 7-ата минута.

Локо заема 6-о място в класирането с 12 точки - пет по-малко от водачите и. Тамбов се намира малко над чертата на изпадащите с актив от 7 точки.
Голяма заслуга за победния гол имаше Антин Миранчук. Братът на продадения на мина сред няколко противникови футболисти и сервира топката на крайници на Смолов, който от дребното наказателно поле не сбърка.

и Смолов пропуснаха да създадат задатъка на Локомотив по-стабилен, а Тамбов можеше да изравни малко преди почивката, когато избави удар с глава на. Това обаче беше единствената голова обстановка, основана от Тамбов.

Протокол матча

Тинькофф Российская Премьер-Лига, сезон 2020/2021 гг., 8-й тур.
20 сентября 2020 года. Москва. «РЖД Арена». 6500 зрителей.

«Локомотив» (Москва) – «Тамбов» – 1:0 (1:0)
Гол: Смолов – 1:0, 7.

Составы команд
— ФК «Тамбов» (@fctambov68) През второто полувреме надмощието на Локо продължи, само че нападателите на домакините се надпреварваха да пропиляват положения пред вратата на.

" Железничарите " към този момент мислят за дербито с на 27 септември, а идващият мач на Тамбов е домакинство на Спартак (Москва).

Премиер Лига 8 кръг, неделя 20 септември  Локомотив Москва 1:0краен резулат  ФК Тамбов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР