Макар и Сирни заговезни, когато взаимно си опрощаваме волните и

...
Макар и Сирни заговезни, когато взаимно си опрощаваме волните и
Коментари Харесай

Прошка: Борисов и Петков вече не се съдят

Макар и Сирни заговезни, когато взаимно си опрощаваме волните и неволни грехове, тази година да е тъкмо след два месеца (17 март) на политическата сцена взаимното опрощаване очевидно е почнало 90 дни по-рано. Първо на 18 декември Бойко Борисов е дал прошка на Кирил Петков за думите: " Борисов знае доста добре, че при една работеща правосъдна система, той ще би трябвало да върви в пандиза “ и „ И за тези осем хиляди лв., които ББР заплаща на месец на тази адвокатска фирма за общо два месеца, те направиха такава вест, че забравихме, че става дума за три милиарда, до четири милиарда на година, които Борисов крадеше и това по какъв начин ние се опитахме да го спрем действително изобщо остана встрани " , изречени на 10 август 2022 година в ефира на една от частните национални малките екрани.

Видно от Борисов е отдръпнал желае си против Кирил Петков и съдът е прекратил делото, с което Борисов желае от Петков 26 000 лв. за претърпени неимуществени вреди.



На собствен ред съвсем месец по-късно и Петков е дал прошка на Борисов. Вчера (15 януари), което Кирил Петков заведе против Бойко Борисов, във връзка брифинг от 24 август 2022 година, в което водачът на ГЕРБ упреква " кабинета Петков ", че доставя природен газ за страната посредством дъщерна компания на " Газпром ", с цел да се облагодетелстват близки до " Продължаваме промяната " компании.



Когато делото Петков против Борисов стартира СРС одобри в границите на процеса, който е за клюка, да прегледа и непълен цивилен иск против Борисов за 10 000 лв. обезщетение от общо 500 000 лева поискани при завеждане на делото. Причината СРС през вчерашния ден да приключи делото е: " подадена експлицитна молба за отдръпване на тъжбата станала съображение за формиране на актуалното произвеждане, респективно за отвод от признатия за взаимно разглеждане цивилен иск. "

Така двамата някогашни министър председатели и водачи на ръководещата некоалиция към този момент не съдят един - различен.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР