Макар и само на 20 години, Тита предизвика фурор с

...
Макар и само на 20 години, Тита предизвика фурор с
Коментари Харесай

Тита: Пораснах по-бързо от другите!

Макар и единствено на 20 години, Тита провокира възторг с появяването си на музикалната сцена. Певицата, чието същинско име е Христина Христова, направи серия от хитови песни, стотици концерти, а преди дни показа и първи независим албум. " Много беше трогващо, доста прочувствено. Освен фамилията и приятелите ми, бяха и множеството ми сътрудници. Бях извънредно щастлива. Гордея се, че съм превъзмогнала някои недостатъци. За тези 3 години доста израснах. Беше предизвикателство за мен, сблъсках се с доста неща.

С този албум преоткрих себе си ", показа Тита в студиото на " България заран ". Младата изпълнителка призна, че ѝ се е наложило да порасне малко по-бързо. По думите ѝ е имала прелестно детство, само че тийнейджърство - не чак толкоз. " Известността трансформира, кара ме да бъда по-внимателна. Има доста хора, които ме харесват, само че и такива, които не ми мислят положителното. Доста подсъзнателен човек съм, само че на нежните години, на които бях, фамилията ми беше компактно до мен. Майка ми остави всичко и беше до мен в първата ми година в София и в най-трудните моменти ", сподели още Тита пред Bulgaria ON AIR. И означи, че харесва всички задгранични реализатори, само че държи на музкалното обучение и музикалните качества. Затова ме влече по-техничката музика, естрадната музика, уточни тя. " Виждам огромна последователност сред поколенията, което е ужасно.

Поколението с повече опит в действителност желае да ни научи на нещо. Пример са Криско и Любо Киров, в тяхно лице видях другари и страхотни експерти ", показа още Тита. Хитовата певица от Силистра е лице на акцията " Опознай преди да съдиш ". Тита счита, че първо съдим по външния тип, а след това се опитваме вероятно да опознаем индивида. " Това е тематика, която доста ме визира. Хората не познаваха същинското ми аз и нещата, които усещам. През годините са ми се лепяли доста етикети. Трябва да бъдем малко по-благосклонни ", прикани Тита. През новата година тя счита да опитва доста и да основава друга музика, само че да има за всеки усет по нещо. Признава, че мъчно ѝ остава време за родната Силистра, само че постоянно минава през града когато има опция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР