Макар и само на 2 месеца, внучето на Аня Пенчева

...
Макар и само на 2 месеца, внучето на Аня Пенчева
Коментари Харесай

Бебето на Петя Дикова излезе в отпуск? Досега го показваха в театри, водиха го на избори и опера

Макар и единствено на 2 месеца, внучето на Аня Пенчева и Сашо Диков се снабди с нетърсена от него световна популярност, пълнеща жълтите летописи, разбра HotArena.

До в този момент за него са излезли над 230 публикации във вестници и уеб сайтове! А към този момент цяла седмица – оглушително безмълвие... 

Малкият Сашко дебютира стремително в медиите още минута след появяването си на бял свят на 22 април 2019 година, когато проплака за първи път в „ Майчин дом “. Новината в ефир заяви татко му Илиян Любомиров, водещ в предаването „ На кафе “ по Нова тв. Дни по-късно, одеве изписан от родилното дружно с щастливата си майка Петя Дикова, Александър бе заведен от татко си Илиян Любомиров да гласоподава на изборите за европейски парламент, писа „ Уикенд “.

Снимката от изборната секция, гордо оповестена от таткото, бе по-споделяна в обществените мрежи от клиповете с джипката на Бойко Борисов. Обърнаха й внимание и в централните новинарски излъчвания. 

Седмица-две по-късно водещия Илиян Любомиров тържествено показа с аудиторията на „ На кафе “ (предаването на Гала), че синът му Александър посетил с него някаква опера и бебето се държало „ относително почтено “. Подразбра се, че Сашко не е плакал доста. 

На 5 юни бебето на Петя Дикова се разноски с майка си и с чалга дивата Преслава и нейното бебе в Южния парк. За благополучие на пеленачето, медийната му изява бе засенчена в обществените мрежи от мненията за носа на фолк певицата. 

Големият медиен успех в живота на 60-дневния Александър към този момент си остава блестящата му поява на сцената на Народния спектакъл за премиерата на спектакъла „ Актрисата “ на 7 юни. След края на постановката, в която баба му Аня Пенева си партнира със Стефан Данаилов, 47-дневния тогава Сашко бе щастливо подмятан във въздуха от целия актьорски състав. Самата му майка Петя го даде в ръцете на Аня Пенчева, и то под оглушително бурните овации на публиката.

Оттогава обаче –Александър изчезна от медийното пространство. Пеленачето може и да е излязло в подобаващ отпуск, надяват се мнозина. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР