Макар и само два клуба в Сърбия, които се състезават

...
Макар и само два клуба в Сърбия, които се състезават
Коментари Харесай

Само два клуба в сръбската Суперлига няма да намаляват заплатите

Макар и единствено два клуба в Сърбия, които се състезават в локалната Суперлига, нямат проекти да понижават заплатите на играчите. Белградските Чукарички и Рад няма да вършат редуциране в заплащанията, а Чукарички даже изплати възнагражденията предварително.

Новината беше обявена пред вестник "Информер " от Ненад Миросавлевич, спортният шеф на клуба от Баново Бърдо, и шефът на Рад (Белград) Урош Тошич. Двата отбора не страдат от неналичието на състезание, което е спряно поради пандемията от ковид.

"Нашите играчи са обезпечени до лятото. Сега им се заплати за март, тъй че в действителност не мислим за понижение. Вярваме, че до юни ще премине и ще се върнем към естествения живот - споделя Миросавлевич.

Интересното е, че Рад е на дъното и се бори за оцеляване, само че очевидно са подбрани неособено качествени играчи, тъй като резултатите не са положителни. За сметка на това пък клубът е гарантиран финансово и си заплаща постоянно. Със сигурност ще има понижаване на заплати във Войводина и Раднички (Ниш), които се борят за място в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР