Макар и с половин уста дизайнерката Миглена Каканашева направи официално

...
Макар и с половин уста дизайнерката Миглена Каканашева направи официално
Коментари Харесай

Най-после! Мегз призна за сина на Доган

Макар и с половин уста дизайнерката Миглена Каканашева направи публично самопризнание за взаимоотношенията си със сина на Ахмед Доган - Демир. От както развива бизнеса си, за моделиерката с артистичен псевдоним Мегз се разяснява, че точно той е главният й вложител в начинанието.

"Да, той е част от моето минало... Сега се старая да пребивавам по-пълноценен живот ", многозначително съобщи в "Папараци " Каканашева. Тя сподели също, че Демир не е и най-големият и заможен мъж участвал в живота й и загатна, че дължи триумфите си освен поради финансовия тил, който е имала.

Напористата дама не пропусна да се разплаче в ефир обяснявайки на каква цена е постигнала кариерното си развиване. "Само аз знам какъв брой доста ми костваше да имма тези неща. Затова, когато някой ми съобщи, че ми е харизано това, което съм направила - пъклен ме боли ", разгорещено призна Мегз. "Затова тематиката с Демир и връзките ни е мъчителна за мен. Тя ме осъкатява... ", добави още тя.



За персоналния си живот с днешна дата , Меги не скри, че има нов мъж в живота й, само че не пожела да показа името му. Връзката им била от скоро (три месеца) и не е доста сигурна какво ще излезе, с цел да "бие барабана ". Венета Райкова се опита да спекулира с името на новия й мъж. "Аз знам с кого си в този момент, само че желая ти да ми кажеш неговото име! ", опита се да изпъкне с клюкарските си знания Райкова. Дизайнерката обаче опроверга догатките й, че става въпрос за рапъра Искрата. "С него сме доста близки другари, само че не ми е гадже ", поряза я тя. Тъй като риалити звездата ни не крие, че половинката й е известна персона, се спекулира и с името на футболиста Благой Георгиев-Джизъса.

Във Facebook страницата си, Мегз написа: "За страдание не съумях да бъда толкоз твърда колкото ми се искаше, само че след два дни самообвиняване, взех решение, че това съм аз с всичките ми страсти, слаби и мощни страни ❤️ Дано не ви отчайвам ". Както HotNews към този момент писа, модистката била съкрушена по време на изявлението си за бТВ. Въпросите на настоятелната Венета Райкова никак не се отразили добре върху душeвността на амбициозната дама. В обществената мрежа побързаха да "съжалят " сърцераздирателната личност. "Момиче,защо ти би трябвало да се правиш на смешник? За какво ти е това? Защо не посетиш един психиатър да те излекува. Горката ти! Направо те скърбя! Ако продължаваш да водиш този неестествен живот, няма да имаш добър край! Ще полудееш още повече и даже антидепресантите и успокоителните няма да ти оказват помощ! ", обърна се към нея възмутена зрителка.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР