Макар и още да не е ясна датата, на която

...
Макар и още да не е ясна датата, на която
Коментари Харесай

Даниел Крейг – най-скъпоплатеният актьор с новия Бонд

Макар и още да не е ясна датата, на която още веднъж ще се заредим с приключенията на Джеймс Бонд, към този момент е ясно, че Даниел Крейг още веднъж ще се превъплъти в облика на сътрудник 007.

Макар и дълго време да отхвърля, че още веднъж ще се захване с тази роля, артистът въпреки всичко е склонил. Причината може да е фантастичният хонорар, който ще получи. Сумата се пази в загадка, само че се знае, че е в действителност внушителна. Според „ Варайъти “ става въпрос за 25 млн. $. Именно с този собствен хонорар британецът ще се трансформира в най-скъпоплатеният измежду холивудските звезди.

Така Крейг е крачка напред пред звезди като Дуейн Джонсън, Вин Дизел и Том Круз. За съпоставяне – за кино лентата „ Red Notice “, който ще излезе на екран през 2020 година, Джонсън ще получи 22 милиона $. Дизел прибра 20 милиона $ за миналогодишния осми епизод от поредицата „ Бързи и гневни “. Даниъл Крейг ще получи и % от приходите на кино лентата. Така банковата му сметка може да набъбне със 100 милиона $.

След като се превъплъти за четвърти път в облика на Бонд в 24-ия филм „ Спектър “ от поредицата, Даниъл Крейг гръмко съобщи, че избира да му „ отрежат ръцете “, в сравнение с още веднъж да се снима в поредицата. След известно време стана ясно, че Крейг ще изиграе фамозния разузнавач за пети и финален път.

Източник: tialoto.bg
Снимка: A + Films
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР