Макар и лятото да е към края си, ние все

...
Макар и лятото да е към края си, ние все
Коментари Харесай

Никога вече няма да слагате лед в напитките си, след като прочетете това!

Макар и лятото да е към края си, ние към момента по табиет дълго време ще слагаме лед в чашата с напитките си, а и някои от тях просто няма по какъв начин да не сервираме с лед. 

 Ледът не постоянно е потребен, когато се контузите Ледът не постоянно е потребен, когато се контузите
Кое е първото нещо, което вършим, щом се ударите или навехнете крайници си да вземем за пример? Вероятно да положите леден компрес, а в случай че имате лед...

Но ще ви покажем някои неща, поради които си заслужава да преустановите потреблението му.

Много постоянно в леда има плесен, поради машините за лед, които непрекъснато се отварят и затварят и влагата там оказва помощ на мухъла да се развъжда, а най-после остава и по кубчетата лед.

Дори малко, в случай че водата е била нечиста и с бактерии, при заледяване те остават в леда, а след това се придвижват в чашата ви. Ако леда си го вършиме сами, мийте хубаво съда, в който замразявате, с цел да избегнете сходен риск.

 6 забавни приложения на формите за лед 6 забавни приложения на формите за лед
Ако се чудите какво да вършиме с формите за лед, когато още е рано за лед в чашите, ще ви помогнем да им намерите нови приложения &ndas...

Мръсните ръце също са страховит риск при слагането на лед, защото по него бактериите се придвижват ужасно елементарно, а вие не можете да сте сигурни дали барманът в заведението сипва леда по верния метод и в случай че го пипа с ръце, тъкмо какъв брой са чисти те.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР