Макар и лятото да е към края си, досадните и

...
Макар и лятото да е към края си, досадните и
Коментари Харесай

Отървете се от страшните оси с ТОЗИ домашен капан!

Макар и лятото да е към края си, досадните и от време на време даже рисковите оси, към момента летят в близост, вършат гнездата си и тормозят всички ни.

Много от хората в действителност не знаят, че осите са извънредно потребни за природата и че и те като пчелите и пеперудите оказват помощ в опрашването на цветята.

Въпреки това не можем да отречем какъв брой ни плашат и не обичаме даже да ги виждаме. А за някои хора се трансформират в същински призрачен сън, в случай че те са алергични към тях и всяка интеракция може да бъде съдбовна.

Те съумяват да се проврат на всички места, изключително когато са по-малки и да свият своите гнезда на извънредно неуместни и неправилни за нас места. В такива обстановки нямаме визия какво да създадем, тъй че да изчезнат и да е безвредно за нас.

За това ние ще ви предложим един вид за домакински капан, който ще ви свърши страхотна работа, без да ви изложи на заплаха.

Трябват ви:

Двулитрова пластмасова бутилка

Маркер

Нож
 Направете тези неща при ужилване от оса, стършел или пчела Направете тези неща при ужилване от оса, стършел или пчела
Повечето от нас са страдали от гнева на оса или пчела. За тези, които нямат алергична реакция след ужилване, има няколко обикновени на...

Тел

Нещо сладко за примамка

Какво да извършите?

В горната част на бутилката очертайте с маркера права линия, по която ще изрежете с ножа бутилката на две половини - горната по-малка от долната.

Излейте в долната част някаква сладка примамка, като можете да сте изобретателни. Сок от ябълка, в който ще добавите още захар или някаква газирана напитка, като да вземем за пример кола.
 Как да избегнете настъпление на оси при пикник Как да избегнете настъпление на оси при пикник
Учените са предложили елементарен, само че ефикасен метод да се избегне нашествието на оси по време на пикник. За тази цел е задоволително да се неу...

Сложете и мъничко оцет, с цел да плашите пчелите и да не се хващат също в клопката.

Сега обърнете горната изрязана част с гърлото надолу, като махнете капачка и я сложите в долната половина, с цел да се образува нещо като фуния. 

Хубаво е да поставите " клопката " там, където няма да тормози никой от фамилията ви, само че оптималният вид е да го поставите покрай кошера с осите. 

С този елементарен метод доста бързо ще се отървете от неканените посетители и ще въведете мир и успокоение в фамилията и дома! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР