Макар и краткотрайни и ограничени, изригванията му причиняват не само

...
Макар и краткотрайни и ограничени, изригванията му причиняват не само
Коментари Харесай

Случва Се Пред Очите Ни, А Великият Пророк Е Предсказал: Три Месеца След Пробуждането На Чудовището Везувий Удря Апокалипсис! Земята Ще Погълне

Макар и краткотрайни и лимитирани, изригванията му предизвикват освен горски пожари, само че и водят до евакуацията на локалните поданици. Защо този случай има подобен сериозен резонанс?

Според „ спящия оракул “ Едгар Кейси, който вижда доста събития от бъдещето в сънищата си, три месеца след изригването на Везувий в Америка ще стартира разрушително земетресение, вследствие на което съвсем цяла Калифорния и част от щата Юта ще се окажат под вода. Американците с смут наблюдават развиването на събитията, тъй като нямат учредения да не имат вяра на прогнозите на пророка, чиито предсказания за началото на Втората международна война и за депресията в Съединени американски щати се сбъдват с изключителна акуратност.

Според мнозина серията катаклизми ще сложи началото на края на съществуването на цялостен материк, както е разказано в пророчеството на Кейси. Едгар Кейси е създател на доста предсказания за бъдещето, освен това доказани й от очевидци, написа po-krasivi.net.

Пророкът не разказва събитията, които ще настъпят, само че в детайли ги обосновава. Например, измежду аргументите за злополуките, които ще унищожат Съединени американски щати, той показва следните. През втората половина на XX век ще стартират процеси вследствие от изместването на магнитните полюси и наклона на земната ос. В резултат на това по цялата планета ще настъпят радикални промени, огромна част от които следва да изпита на гърба си Америка. Ще бъдат изтрити големи територии от континента вследствие на мощни трусове. Ще пострадат също централната част на Съединени американски щати, както и Западното и Източното крайбрежие.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР