Макар и хладна, есента може да бъде красива и дори

...
Макар и хладна, есента може да бъде красива и дори
Коментари Харесай

Кейт оцвети есента в цикламено

Макар и хладна, есента може да бъде красива и даже стилна, изключително когато нейното лице е херцогинята на Кеймбридж.

Тогава сезонът придобива напълно друг образ... и цветове, написа Dir.bg.

Напоследък Кейт Мидълтън показва все по-безупречен усет към облеклото си, което, с всяка минала демонстрация, я трансформира в безспорна английска фешън икона.

Въпреки че нейните фенове от дълго време да са на това мнение. Тя е постоянно добре облечена, а облеклата ѝ способстват за нейния магнетизъм и лъчение.

През миналата седмица брачната половинка на Уилям сподели още нещо - че не е наложително една принцеса да има дълбок дрешник. Тя се появи в Норфолк в тоалет, който е носила два пъти в предишното, само че това надалеч не значи, че не изглеждаше прелестно в него.

Тя дойде в графството в цикламен костюм с етикет на "Oscar de la Renta ", състоящ се от сако с черни копчета в предната си част и пола с плохи, от плътна материя. За да приключи външния си тип, Кейт се бе спряла на черни обувки на висок ток "Giuseppe Zanotti ", чорапогащник в звук и чантаSam Witwe-клъч на марката "Aspinal of London ".

Херцогинята пътува, с цел да открие детския подслон "The Nook ", като част от работата си с организацията EACH (East Anglia "s Children "s Hospices), подкрепяща фамилии и деца, изпаднали в животозастрашаващи положения. Визитата ѝ беше прочувствена, тъй като институцията беше измежду първите, които тя поддържа, когато стана част от кралското семейство преди 8 години. Също по този начин, точно за нея, през 2012 година Мидълтън изнесе първата си тирада като херцогиня.

За да стигне до такава степен Кейт пътува с обществен превоз, качвайки се във трен. Потребителка на Инстаграм показа видео, на което е снимала идването ѝ на жп гарата, през която минава със своя екип, освен това без непотребен звук и суетност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР