Макар и едва на 19 години, Кристиан Костов е едно

...
Макар и едва на 19 години, Кристиан Костов е едно
Коментари Харесай

Кристиан Костов неузнаваем

Макар и едвам на 19 години, Кристиан Костов е едно от най-популярните лица в родината ни.

Той завоюва сърцето на българина още по време на присъединяване си в музикалното предаване "X Factor ", а по-късно заслужи безконечната му благодарност и обич, откакто класира страната ни на 2-ро място в песенния конкурс "Евровизия " - достижение, което никой преди него не бе "носил вкъщи ".

Блендата на гласа му е толкоз разпознаваема, че човек не може да го сбърка, даже и да го слуша със затворени очи. Изпълненията му са пропити с възприятие и носят огромен прочувствен заряд, който превзема публиката.

И откакто направи доста за България, той отпътува отсам, преследвайки фантазиите си и градейки международна кариера, качвайки се на все по-големи подиуми.

Така той се озова в Китай, където стана същинска звезда. Кристиан взе участие в тамошното предаване "Singer 2019 ", снима се за списанието "Elle Men " и записа дует с азиатската певица - Тифа Чен, който предишния месец преиздаде с победителката от Полша в "Детска Евровизия " 2018 - Роксана Венгел.

След четвъртата по повърхност страна в света, пристигна ред и на Страната на неограничените благоприятни условия. В Ню Йорк артистът остана при свои другари, като държеше феновете си в течение на времето, което прекарва в Съединени американски щати, публикувайки фотоси в формалната си Инстаграм страница. На фрагментите фонът зад него се сменяше с емблематични за града места - площада "Тайм Скуеър ", Сентрал парк, Американския природонаучен музей...

Впечатление обаче направи визията на Костов, която е доста изменена. Очевидно е, че той е пораснал на височина, само че фактът, че се е издължил, не е повлияло на слабата му фигура. Изпълнителят е пуснал по-дълга коса, като я е оставил да се спуска от двете страни на лицето му.

Стилът му на обличане, който преди беше леко ексцентричен, в този момент като че ли е повлиян от китайските фешън трендове, което в допълнение способства за неговата неразбираемост.

Преди час Кристиан разгласява фотоси от сцената на музикалния фестивал в Полша - "Young Stars ".

"Вече нямам самообладание да се върна назад! Фестивалът беше повече от необикновен ", написа той към изображенията.

Но преди да стъпи още веднъж на полска земя, той би трябвало да посети Китай. Имайки поради, че се е трансформирал в любим на тамошната аудитория, не се знае по кое време още веднъж "ще го пуснат " да отлети от страната.

Вижте още фотоси в Галерията!

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР