Макар и доста потаен в любовен план, Евгени Димитров –

...
Макар и доста потаен в любовен план, Евгени Димитров –
Коментари Харесай

Евгени Димитров-Маестрото настигна по бракове и плейбоя Благо Джизъса

Макар и много загадъчен в любовен проект, Евгени Димитров – Маестрото надалеч не е по-малко коцкар от Благо Джизъса, който от дълго време се е трансформирал в мерна единица за плейбойство.

 

Наскоро музикантът подписа брак с Виктория Готева и шашна всички. Оказа се обаче, че връзката им е от години, само че двамата са съумели да я запазят в загадка.

 

Новинарката и Масетрото се залюбили по време на пандемията, когато Готева решила да вземе няколко урока по пиано при Евгени.

Двойката подвигна женитба през юни на емблематичния плаз „ Оазис “ в Лозенец, благосъстоятелност на емблематичния под земята необут Евелин Банев – Брендо. Двамата обаче се похвалиха с щастливото събитие едвам при започване на този месец. Разликата във възрастта им е близо 26 години – той е на 54, а тя скоро ще навърши 28. Това обаче не тормози нито младоженците, нито родителите на булката.

 

Музикантът е измежду най-важните хора в екипа на Слави Трифонов и „ Ку-ку бенд “. Към днешна дата той е и началник на малкия екран на шоумена – „ 7/8 тв “. Присъствали на сватбата настояват, че шоуменът не е почел тържеството, само че пък им поднесъл голям подарък седмица преди този момент. За разлика от него обаче всички музиканти били на тържеството на Виктория и Евгени и не спирали да свирят шлагерите си.

 

За младоженката не се знае доста, с изключение на, че и тя като Евгени е работохолик и работата й е преди всичко. Колегите й настояват, че е имала единствено две съществени връзки. Майка й Златка е здравна сестра и се оправя чудесно с развъждането на децата на сина си Николай Светославов, който е щастливо женен и има две момчета. Въпреки огромната разлика във възрастта им, Николай е удивен от шурей си. Той е безапелационен, че най-важното за двама души, които се обичат е да устроят живота си по метод, който на тях им харесва.

Инфо: Уикенд

Тагове: Виктория Готева Евгени Димитров – Маестрото Николай Светославов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР