Макар и да звучи леко като клише, най-хубавото време от

...
Макар и да звучи леко като клише, най-хубавото време от
Коментари Харесай

Празничен наръчник за подаръци – усмивки за любимите хора, спокойствие и уют за вас

Макар и да звучи леко като факсимиле, най-хубавото време от годината наближава . Не страдайте за лятото, а напряко започвайте да се зареждате с празнично въодушевление, тъй като предстоят празненства, грим, прически, пътувания и какви ли не още приказни неща. Време е да се отпуснете, да наредите целите си, да извадите украсата и коледния лист и да изпиете едно лате. Няма потребност от напрежение.

Именно защото сигурно сте били в листата на „ положителните “, сме ви подготвили чудни хрумвания за дарове, освен това освен за обичаните хора, а и за вас самите. Защото го заслужавате! Разбира се, в тази задача си имаме нашите помощници, които не са джуджетата, а са обичаните на всички ни dm. Те са ви подготвили разнородни хрумвания за дарове, като са помислили освен за вашите близки, а и за вас самите.

 iStock/Getty Images

Преди да представим must-have празничните находки от нашия лист, бихме желали да стартираме с една гореща находка за самите вас, а точно томболата на dm през dm-App  - цели 10 от вас имат опция да завоюват Dyson Airwrap сешоар за коса в интервала 09.11. - 31.12.2023 година За да участвате е нужно да сте регистрирани в Моят dm-App и да извършите покупка на минимална стойност от 35 лв. през приложението или във филиал на dm България , като сканирате потребителския си номер от приложението на касата и да потвърдите присъединяване си в .

За да участвате е нужно да сте регистрирани в Моят dm-App и да извършите покупка на минимална стойност от 35 лв. през приложението или във филиал на dm България, като сканирате потребителския си номер от приложението на касата и да потвърдите присъединяване си в томболата (след сполучливо влизане в профила).

Желаем ви шанс и прекосяваме към топ подаръците, които екипът ни набеляза.

:

Някои от вас ще кажат – само че това не е тъкмо подарък, адвент календарите отброяват дните до Коледа. Е да, само че кой не желае да има нещо ново всеки ден? Те са чудноват подарък както от вас за вас, по този начин и за обичаните ви хора. А нищо не пречи да им го подарите и на самия празник и да отворите всички изненадки от него дружно.

Edna предлага: . Това необикновено лимитирано богатство е основано за почитателките на грима и козметиката. 24 дребни, особено подбрани продукта - от лак за нокти до червило и аксесоари. В календара ще намерите многообразие от изненади, а феновете на trend!t up ще бъдат изключително очаровани от особено създадените за календара продукти.

 dm

Edna предлага:  - Пазарувай трайно преференциално .

Няма по какъв начин да подминем и този красавец, въодушевен от „ Лешникотрошачката “ и в същото време толкоз солиден, хубав и бонбонест! Това, което обожаваме в него, е че всички артикули са подобаващи за сензитивна кожа и няма да сбъркате, в случай че го подарите или го вземете за себе си. Този календар ви потапя в завладяващата магия на Коледа! Всяко прозорче крие едни от най-търсените артикули за грим и грижа за кожата, с които ще посрещнете новата година със жанр, искра и празнично въодушевление.

 dm

- масажно олио, 3 броя.

Любимата ни марка Balea и тази Коледа ни очарова с лимитирани издания – желаеме ги всичките! За феновете на масажа, този комплект ще бъде неповторимо допълнение към празничния релакс и по никакъв начин няма да натежи на заделения за дарове бюджет. Масажните масла са с три разнообразни аромата: ванилия и лавандула, бадем и роза и портокал и канела. Съставките им са деликатно подбрани, ароматите са луксозни, а след приложимост кожата е хидратирана, мека и гладка.

 dm

  - Влюбени сме и в лимитираните артикули за празниците от dmBio, изключително в този какаов крем, който ухае на Коледа. Идеален е за у дома и за допълнение към подаръците за обичаните хора. Кремът е с био сертифицирано качество и очарова с несравним усет и наситен мирис на коледни меденки. Това прелъщение може да се комбинира с багета, палачинки, плодове, даже може да и го похапвате с лъжичка непосредствено от буркана. Е, в този момент, може и малко да прекалите с него, само че няма място за терзание – кремът не съдържа глутен, а съставките са особено подбрани и комбинирани с какао от биологично произвеждане.

 dm

 - Прекрасната комбинация от тиква с леко сладостен портокал и пикантни нотки на канела, карамфил и джинджифил е ужасно допълнение за уюта на вашия дом, както за Коледа, по този начин и за времето до Коледа. Не може да се сетим за по-подходящ мирис от този за празниците, а на вас ви остава единствено да вземете обичаното четиво, одеалце и нещо за пийване и сте подготвени за цялостен празничен релакс. Заслужили сте си го!

 dm

 - Още един подаръчен комплект на хоризонта от друга наша обичана марка – Alverde NATURKOSMETIK . Този сет безусловно трансформира кожата в кадифе. Подарете своите най-любими пожелания на най-любимите си хора с лимитирания комплект с мек, гальовен и зимен мирис. Той съдържа особено подбрани душ гел, крем за ръце и лосион за тяло, които глезят сетивата и трансформират всеки миг в празничен.

 dm

Добре пристигнали в уютния, цветен коледен свят на dm и грабвайте една по една всички празнични находки от листата ви. Междувременно не забравяйте, че и вие заслужавате отмора. Поглезете себе си и създайте блажени мигове на уют, с цел да се насладите на празничния сезон.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР